Blog

Zimski pad imuniteta: Koje bolesti pasa vrebaju?

24.2.2021.

Da li primećujete da je vaš pas neraspoložen, da mu manjka energije i da nerado izlazi u šetnje kojima se inače raduje? Kao i ljudi, neki psi jednostavno ne vole zimu i najradije bi je prespavali. Međutim, kako da znate da li vaš ljubimac jednostavno nije ljubitelj zime ili je pak uzrok takvog njegovog stanja i ponašanja zimski pad imuniteta? U nastavku teksta saznajte koje bolesti pasa vrebaju tokom zimskog perioda i kako da zaštitite svog psa.

Mini vodič: Naučite ljubimca da koristi posip za mačke

25.1.2021.

Jedan od najvećih izazova u dresuri ljubimca jeste proces učenja vršenja nužde na odgovarajućem mestu. Kako su mačke svojeglave životinje, usvajanje ovih navika može zadavati prilične glavobolje vlasnicima. Da biste izbegli nepotreban stres, pripremili smo nekoliko saveta koji će vam pomoći da naučite ljubimca da koristi posip za mačke.

Premil saveti: Ishrana pasa u zimskom periodu

25.12.2020.

Ukoliko ste u nedoumici na koji način da prilagodite ishranu svog psa zimi, pripremili smo vam nekoliko korisnih saveta.

Najbolji pas za stan: Koju rasu odabrati?

26.11.2020.

Pronalaženje idealnog psa za stan može vam se učiniti kao prilično kompleksan zadatak. Evo nekih rasa koje su idealne za život u stanu.

Izmet kod pasa: Kada treba da se zabrinete?

28.10.2020.

U nastavku teksta potrudili smo se da vas informišemo o osnovnim karakteristikama normalnog izmeta kod pasa i određenih odstupanja, kao i kada je zaista potrebno da se zabrinete.

Koliko je važna hrana za skotne kuje za buduće zdravlje legla?

30.9.2020.

U nastavku teksta ukazaćemo vam na specifičnosti ovog perioda u životu ženke, na potencijalne poteškoće, kao i na neophodnost pravilnog izbora hrane za skotne kuje kako bi na svet donele zdrave i snažne štence.

IZDVOJENO