Private Breeders label

Saradnja sa odgajivačima

Ponosni smo što su naši kupci i svetski priznati odgajivači pasa koji sa svojim kvalitetnim psima osvajaju značajna kinološka priznanja. Odgajivači Srbije koriste naše proizvode već duži niz godina a u poslednje vreme sve više pohvala stiže i iz inostranstva. Upravo su profesionalni odgajivači tokom niza godina značajno doprineli razvoju naših proizvoda.

Svojim savetima baziranim na iskustvu i profesionalnom pristupu odgoju pasa, usmeravali su nas u pravcu stvaranja kvalitetnog brenda. Zahvaljujući iskrenim komentarima, savetima i medjusobnoj razmeni iskustava sa poznatim kinolozima u prilici smo da svakodnevno usavršavamo proizvode.

Iskustva sa našim proizvodima su individualna ali najveći broj odgajivača na pomen imena firme Premil ima asocijaciju - Super sport, jedan od naših najkvalitetnijih proizvoda namenjen psima koji su izloženi velikim fizičkim opterećenjima.

Super sport je prisutan na tržištu više od 22 godine. Doprinosi izraženoj muskulaturi mišića, utiče na tamnjenje zubnog mesa. Veoma je jestiv i lako svarljiv i psi su veoma brzo nakon obroka spremni za nove izazove. Uz super sport sve više se koriste proizvodi linije Herbal koja je specijalno namenjena profesionalnim odgajivačima.

ODGAJIVAČI