Šarce obožavam otkad znam za sebe. Igrom prilika, došao sam do hrane Premil. Prvo sam imao izuzetno dobro iskustvo sa hranom Large.

Naime, Almu sam uzeo sa 5-6 mjeseci i bila je u jako lošem stanju, maltene pothranjena. Nisam se usuđivao da ju očetkam skoro pa mjesec dana jer je bila kost i koža. Large ju je preporodio. Izrasta u jako lijepu šarplaninku, neodoljivog pogleda. Postala je šampion Hrvatskoj u mladima i osvojila je 3. mjesto Junior BIS na Zagreb CACIB , u velikoj konkurenciji pasa.

Nakon toga, druga ženka mi se protjerala i savjetovano  mi je da joj pred tjeranje dajem  G1 hranu. Kad sam na ultrazvuku nakon 35 dana od uparenja, vidio male šarce, mojoj sreći nije bilo kraja. Tada sam počeo da joj dajem i G2 hranu. Okot je prošao u redu, jedno prekrasno iskustvo! Dobili smo 4 dečka i 3 cure, Vana je počela jesti kao sumanuta, mlijeka je bilo i više nego dovoljno iako sam se bojao da neće biti, jer je njoj ovo prvo leglo. No, prije nekoliko dana ostao sam bez G2 hrane na 2-3 dana, situacija se tako posložila. U ta 2-3 dana ja sam i dalje Vanu pojačano hranio svojom hranom, ali je mlijeka bilo sve manje. Nisam mogao vjerovati da se u tako kratkom roku doslovno prepolovilo. Kad sam dobio novu vreću G2, povećanje mlijeka osjetilo se već nakon jednog dana davanja. Kao da je netko odvrnuo pipu opet! Fantastična hrana i fenomenalan učinak!

Inače, ja rastapam i štencima G2, čak i ranije od navedenog u uputama, od 23 dana života. Rezultat je više nego odličan. Stolica im je uredna, kompaktna, nema proljeva, a štenci su siti, veseli i zaigrani.

Zahvaljujem u svoje i u ime svoje vesele čupave ekipe na hrani koja nam je jako pomogla.

Tihomir Bešlić, odgajivačnica šarplaninaca On Three Rivers , Sisak Hrvatska