TOP 5 aplikacija za vlasnike ljubimaca

17.8.2023.

Moderna vremena - moderni i vlasnici! Nekada nismo mogli ni da zamislimo da ćemo uz pomoć tehnologije moći da pratimo šta naš ljubimac radi dok nismo sa njim, ili da znamo šta pokušava da nam kaže. Vremena su sada drugačija, pa je sada možemo da iskoristimo sve prednosti novih tehnologija. Zato je Premil tim izdvojio top 5 aplikacija za vlasnike ljubimaca, koje su zaista vredne pažnje.

 

#1 Puppr

 

Ništa bez discipline! Iskoristite ovog digitalnog “pomagača” i dresirajte svog psa bez muke.

 

Puppr aplikacija je veoma popularna među vlasnicima pasa - i to sa razlogom! Ona se lako koristi i pomaže vam da naučite psa određenim trikovima, korak po korak. Aplikacija sadrži preko 50 trikova - od onih najjednostavnijih kao što je komanda sedi, pa sve do onih potpuno šašavih, kao što je vožnja skejtborda. Uz to, moguće je da stupite u kontakt sa profesionalnim dreserima pasa, uz plaćanje premijum pretplate.

 

Preuzmite Android i iOS verziju aplikacije na Puppr zvaničnom sajtu: www.puppr.app/

 

 

#2 Pet Monitor VIGI

 

Ukoliko ste vi jedan od vlasnika koji stalno misle na svog ljubimca i kada nisu sa njim, imamo odličnu aplikaciju za vas. Pet Monitor VIGI će vam pomoći da pratite kretanje vašeg ljubimca, jednostavno i bez kupovine dodatnih uređaja, kamera i slično.

 

Da biste koristili ovu aplikaciju, potrebno je samo da je uključite na vašem tabletu ili laptopu kada krenete od kuće, i uvek ćete znati šta smera vaš ljubimac.

 

Aplikacija je dostupna za iOS na linku: https://apple.co/3KAsJbF, ali i za Android uređaje na: https://bit.ly/3sh3V2n

 

#3 Cat Fishing

 

Evo nečeg zanimljivog za naše mačkoljupce! Reč je o simpatičnoj igrici, ali ne baš za vas, nego za vaše mačke! Omogućite vašoj pufnastoj mezimici sjajnu zabavu, dok pokušava da šapom ulovi neku od ribica na ekranu vašeg telefona.

 

Ova igrica je uzbudljiva za mace jer aktivira njihov urođeni nagon za lovom, i sigurno će im biti zanimljiva bar neko vreme. Jedina mana ove igrice je što ćete morati dobro da izglancate ekran uređaja kada vaša mačka završi svoju lovačku sesiju. 

 

Aplikacija je dostupna za Android na ovom linku: https://bit.ly/446iBP6, i za iOS: https://apple.co/3QzoEZl.

 

#4 Dog Scanner

 

Ukoliko ste čuli za aplikaciju pomoću koje možete da fotografišete i identifikujete biljku koju vidite, obradovaće vas informacija da to isto možete da uradite i sa psima. Dog Scanner je aplikacija koja putem kamere može da “skenira” psa i da vam da svoju pretpostavku o kojoj rasi psa je reč.

 

Mešanac na vidiku? Nema problema - Dog Scanner ume da prepozna i rase čijim je mešanjem našao pas kojeg “skenirate”. Takođe, aplikacija će izlistati i korisne informacije, ili zanimljivosti o rasama koje se spominju.

 

Aplikacija je dostupna za iOS uređaje, putem ovog linka: https://apple.co/3KzX6zi , a za Android uređaje na: https://bit.ly/3qoaHCX

 

 

 

#5 Human-To-Dog Translator

 

Koliko puta ste samo pomislili da bi bilo sjajno kada biste mogli da razumete šta vam vaš pas ljubimac kaže? U skladu sa onom starom dobrom izrekom “pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”, kreirana je aplikacija koja “prevodi” lavež pasa na naš jezik.

 

Da li je vaš ljubimac gladan, ili ga samo nervira komšijska mačka, saznaćete veoma lako uz pomoć aplikacije Human-To-Dog Translator. Potrebno je da snimite lavež pomoću telefona, i aplikacija će ga protumačiti.

 

Da li je ovo ispravan “prevod”? Sigurno da ne može biti baš 100% tačan, pa preporučujemo da ovo više bude tema za razgovor i razonodu. Ostaje na vama da odlučite.

 

Aplikacija je dostupna za iOS, putem ovog linka: https://apple.co/3QDcNti, a za Android na: https://bit.ly/3sg175j.

 

Bonus: Igrica Pets Hero

 

Najbolje smo čuvali za kraj! Kako bismo malo i uživali, a ne samo edukovali se i nadgledali ljubimca, imamo za vas predlog jedne zanimljive igrice koju mogu igrati i mlađi i stariji.

 

Igrica Pets Hero je nastala na našim prostorima - u Banjaluci, a kreirali su je perspektivni mladi talenti sa namerom da pomognu životinjama. Igranjem ove igrice, igrači obezbeđuju sredstva namenjena za hranu i smeštaj napuštenih ljubimaca u stvarnom svetu, jer se sav novac prosleđuje partnerskom društvu za zaštitu životinja.

 

U ovoj igrici, vaš zadatak je da spasite ljubimca i budete njegov heroj. Čak su vam dostupne i neke super-moći, koje će vam pomoći u vašoj misiji.

 

Igricu Pets Hero možete preuzeti na sledećim linkovima:

Link igre za Android

Link igre za Apple

 

Nadamo se da smo vam dali dobre ideje odakle da počnete da koristite tehnologiju, koja vam može pomoći u odgoju psa ili mačke. Kratak podsetnik od našeg tima: potrudite se da više vremena provodite sa svojim ljubimcem nego uz razne pametne uređaje!