Najbolji odnos cene i kvaliteta!

O nama

"PREMIL" D.O.O. osnovan je 1995. godine, bavi se proizvodnjom hrane za kućne ljubimce - pse i mačke. Naši kupci su iskreni ljubitelji životinja koji za svoje ljubimce biraju isključivo najbolje. Ponosni smo što naše proizvode koriste vrhunski profesionalni odgajivaci pasa koji sa svojim ljubimcima pobedjuju na mnogobrojnim domaćim i inostranim kinološkim manifestacijama.

Već nekoliko godina, u našem asortimanu pored sopstvenog brenda, nalaze se i PL proizvodi koje radimo za najpoznatije, veoma uspešne kompanije.

Proizvodni pogon Premil

Provereni i kvalitetom dokazani proizvodi, od Jula 2012. godine rade se u novoj fabrici u Kovinu, na novoj, najsavremenijoj opremi.

Premil u stalnom radnom odnosu ima 65 radnika. Angažovano je i 20 honorarnih saradnika. Sva sredstva preduzeća su u privatnoj svojini.

Od svog nastanka Premil je bio svestan da se pozicija na tržištu stiče samo ozbiljnim radom i kvalitetnim proizvodima, te se zato i danas oslanja na proverene dugogodišnje dobavljace, najkvalitetnije sirovine i isključivo prirodne sastojke. Medju prvima u (ovoj oblasti) smo završili postupak uvoženja standarda ISO 9001 i HACCP, te se sertifikovali od strane Quality Austria još 2008. godine.

2013. uveli smo i zahtevni standard FSSC 22000.

Fabrika Premil

Tokom svih ovih godina najveća pažnja posvećena je kvalitetu proizvoda na čemu radi tim sastavljen od vrhunskih tehnologa, veterinara i odgajivaca.

Uz devizu MAKSIMALAN KVALITET, MINIMALNA CENA, a zahvaljujući ozbiljnom i posvećenom pristupu poslu, stekli smo neophodno poštovanje kupaca koje je omogućilo opstanak i širenje prodajne mreže na tržištima gde su zastupljeni svi svetski poznati i priznati proizvođači.